Schone diesel tank op uw locatie

19 september 2022 -
Schone diesel tank op uw locatie

Schone diesel tank op uw locatie? Bent u op zoek naar een schone diesel en wilt u graag thuis op uw locatie tanken? Dan hebben wij een mooie oplossing voor u met Agealube Eco diesel Green. Met onze tankinstallatie kunt u eenvoudig een thuis tankstation maken. Onze tankinstallatie valt onder het mobiel tanken, hierdoor is het mogelijk om op deze simpele manier een thuis tank installatie te maken. De Agealube Eco Diesel Green zit in dubbelwandige IBC vaten van 1000 liter. Doordat de vaten dubbelwandig zijn heeft u geen lekbak of vloeistof dichte vloer nodig op de tankplaats. Op deze manier kunt u met lage kosten een thuis tank locatie maken. De tankinstallatie voorzien wij natuurlijk van een tank set met automatisch afslag tankpistool. Ook is het mogelijk om een tank registratie systeem aan de tank set toe te voegen. Met het tank registratie systeem kunt u eenvoudig het verbruik per machine of gebruiker bijhouden.

Schone diesel tank op uw locatie met Dubbelwandige IBC

De Eco diesel kan geleverd worden in dubbelwandige IBC vaten van 1000 liter. Doordat de IBC vaten dubbelwandig zijn is er geen kans op lekkage van de vaten. Ook hoeven de dubbelwandige IBC vaten niet op een vloeistofdichte vloer te staan. Met een eenvoudige snel sluiting kunt u een vat Eco diesel aansluiten op de tank set. Door altijd een 2e vat op voorraad te hebben zit u nooit zonder diesel. Wij leveren binnen 48 uur een nieuw vat Eco diesel op uw locatie en nemen het lege IBC vat mee terug om weer te laten vullen.

Eco diesel Green

Onze Eco diesel Green is helemaal gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Hiermee kunnen wij een co2 reductie halen van minimaal 80% ten opzichte van gewone diesel. Door het hoge cetaangetal in onze Eco diesel hebben we ook een zeer goede en schone verbranding. Hierdoor blijven de componenten in de motor langer schoon. Denk hierbij aan de diesel injectoren en zuigers in uw motor. De meeste diesel motoren kunnen gewoon draaien op onze Eco diesel, er zijn geen aanpassingen nodig in het motormanagement. Hierdoor kunt u eenvoudig met al uw voertuigen, machines en dieselmotoren overstappen op onze schone Eco diesel.

Schone diesel tank op uw locatie    Schone diesel tank op uw locatie

 

onze diesel producten