Over Meiburg

Meiburg Tuin- en Parkmachines is een servicegericht bedrijf dat tuin- en parkmachines verkoopt en onderhoudt. Meiburg Tuin- en Parkmachines is een bedrijf met meer dan tien jaar ervaring. In hetzelfde pand aan de Nieuweweg in Wijchen is ook het zusterbedrijf Meiburg Reinigingsmachines gevestigd.

Ondernemerschap

Leo en Dillian Meiburg zijn de trotse eigenaren. Zij hebben een agrarische achtergrond en het ondernemerschap zit hen in het bloed. Ze twijfelden dan ook geen moment toen ze in 2004 het bedrijf in tuin- en parkmachines konden overnemen. Ze verhuisden vanuit het westen naar Wijchen en creëerden een gespecialiseerd, klantgericht bedrijf met een eigen werkplaats.

Betrokken

Bij Meiburg Tuin- en Parkmachines kunt u altijd terecht: of het nu gaat om een reparatie, een nieuwe machine of een andere vraag. Als er een probleem is, wordt dat snel opgelost. Het contact met onze klanten is persoonlijk en laagdrempelig. We kennen de behoeften van onze klanten en bouwen langdurige relaties met hen op.

Bovendien zijn we maatschappelijk betrokken. We steunen diverse lokale initiatieven en we vinden de ontwikkeling van ons personeel belangrijk. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en bijgeschoold.

Onze mensen

Leo Meiburg
is uw aanspreekpunt bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte machine. Leo is veel onderweg naar onze klanten toe. Ook voor advies bij u thuis kunt u een beroep op hem doen.
Leo_7149LR

Dillian Meiburg
is de eerste persoon die u treft als u aan de zaak komt. Heeft u vragen over onze machines in de showroom of zoekt u een bepaald onderdeel dan kan Dillian u verder helpen. Natuurlijk verzorgt ze ook de complete administratie.
Dillian_7156LR

Leo van Kruijsbergen

is onze chef werkplaats. Leo stuurt binnen ons bedrijf de werkplaats en het magazijn aan. Hij is het aanspreekpunt als u technische vragen heeft of een afspraak voor uw machine wilt maken.
Leo2_01LR

Pierre Wilkens
is onze 2-takt en automower specialist. Hij repareert en onderhoudt deze machines in onze werkplaats. Pierre zorgt met grote regelmaat voor een vrolijke noot binnen ons bedrijf.
Pierre_7199LR

Rolf Koedam
Rolf is onze allround monteur. Alles met een motor weet hij te repareren.
Zijn specialiteit is het oplossen van elektrische storingen.
Roel_7188LR

 

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? ( Bel ons dan voor een afspraak ). Wij vertellen u graag meer.

Met vriendelijke groet,

Leo en Dillian Meiburg

Team Meiburg Tuin- en Parkmachines

×