Processierupszuiger

12 april 2020 -
Processierupszuiger

De eiken processierups heeft zich in Nederland gesetteld. De meeste eiken bomen in Nederland zitten in het voorjaar weer vol met processierupsen. De brandharen die de processierupsen afschieten zorgen voor huid irritatie bij mensen. Om de processierups te laten hebben wij 2 processierupszuigers ontwikkeld. Wilt u de processierups gaan opzuigen dan moet u in een vroeg stadium gaan starten. De processie rups is goed te verwijderen voordat het nest waar ze in zitten groot en hard wordt. Als de nesten hard zijn kan de processierupszuiger deze heel moeilijk wegwerken. Om de besmetting met de brandharen te voorkomen hebben we een procesierupszuiger ontwikkeld met een longopack opvangzak. Dit is een lange slurf van opvangzakken.Zodra de ketel vol zit met rupsen en haren, valt deze in de longopack. Door de longopack te sluiten met een tiewrap komen er geen brandharen vrij uit de processierups zuiger. Deze processierups zuiger is speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruiker.

Veiligheidsstofzuiger als Processierupszuiger                     

ProcessierupszuigerMomenteel hebben wij ook een kleine processierupszuiger in ons assortiment. Hier maken we gebruik van een Karcher NT 50 veiligheidsstofzuiger. Deze stofzuiger leveren wij in de asbest uitvoering. Door deze veiligheidsstofzuiger om te gebruiken kunnen we ook de stof zak sluiten zonder dat er brandharen vrijkomen. De Karcher NT 50 heeft een veiligheidsstoffilter en filtert de uitgaande lucht uit de veiligheidsstofzuiger en 99,995% van de schadelijke delen wordt uitgefilterd. Er komen dus geen schadelijke brandharen meer uit de stofzuiger. Het veiligheidsstoffilter wordt automatisch door het Karcher tact systeem gereinigd. Elke 30 seconde wordt de luchtstroom kort gedraaid wordt wordt het veiligheidsfilter automatisch gereinigd.Door de zuigbuis van de veiligheidsstofzuiger te verlengen kunt u eenvoudig een werkhoogte van 5 meter halen.

 

Huur nu onze processierupszuiger

De Karcher NT 50 processierupszuiger gaan wij ook verhuren , op deze manier kunt u met een redelijk kleine processierupszuiger veilig de processie rupsen gebruiken. Zorg ervoor dat de bescherming van de procesier goed geregeld is. U kunt bij ons een overall en handschoenen kopen. Ook een gelaatsbescherming is natuurlijk erg belangrijk, ook dit kunt u bij ons aanschaffen. De opgezogen rupsen en haren kunnen u aanbieden bij een verbrandingsoven. De processierups haren moeten verbrand worden zodat ze niet actief zullen zijn. Ook een gelaatsbescherming is natuurlijk erg belangrijk, ook dit kunt u bij ons aanschaffen.De opgezogen rupsen en haren kunnen u aanbieden bij een verbrandingsoven. De processierups haren moeten verbrand worden zodat ze niet actief zullen zijn. Ook een gelaatsbescherming is natuurlijk erg belangrijk, ook dit kunt u bij ons aanschaffen. De opgezogen rupsen en haren kunnen u aanbieden bij een verbrandingsoven. De processierups haren moeten verbrand worden zodat ze niet actief zullen zijn.

 

Bekijk ons ​​filmpje op you tube van de processierupszuiger in werking: