Meiburg Tuin en Parkmachines VA-Keur gecertificeerd

11 maart 2024 -
Meiburg Tuin en Parkmachines VA-Keur gecertificeerd

Waarom Meiburg Tuin- en Parkmachines VA-Keur gecertificeerd is en wat dit betekent voor jou!

Bij Meiburg Tuin- en Parkmachines draait alles om jou, onze professionele klant. We willen ervoor zorgen dat je niet alleen de beste machines krijgt, maar ook zeker te weten dat ze veilig en betrouwbaar zijn. Daarom zijn we trots om VA-gecertificeerd te zijn en zelf onze eigen VA-keuringen uit te kunnen voeren. Maar wat betekent dat eigenlijk voor jou als klant?

Veiligheid eerst met Meiburg Tuin en Parkmachines VA-Keur gecertificeerd

Als je in de tuin of in het park aan het werk bent, is veiligheid van het grootste belang. Met onze VA-gecertificeerde machines kun je gerust zijn, omdat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. We inspecteren en onderhouden ze regelmatig, zodat jij je kunt concentreren op je werk zonder je zorgen te maken over ongelukken.

Betrouwbaarheid waar je op kunt rekenen: Wij begrijpen dat je werk niet kan stoppen vanwege kapotte apparatuur. Daarom bieden we machines van topkwaliteit die consistent presteren. Onze VA-keuringen zorgen ervoor dat elke machine in topconditie is, zodat je op ze kunt vertrouwen, dag in dag uit.

Veiligheidskeuringen verplicht?

Blijf binnen de regels: Als professionele gebruiker is het belangrijk om aan alle voorschriften te voldoen. Met onze VA-gecertificeerde machines kun je er zeker van zijn dat je aan alle wet- en regelgeving voldoet op het gebied van veiligheid en milieu. We maken het zelfs nog gemakkelijker door onze eigen keuringsservice aan te bieden.

Groen denken: We zijn allemaal verantwoordelijk voor onze planeet en bij Meiburg Tuin- en Parkmachines nemen we dat serieus. Onze machines zijn niet alleen veilig en betrouwbaar, maar ook milieuvriendelijk. Door te kiezen voor onze VA-gecertificeerde producten draag je bij aan een schonere en groenere omgeving.

Langdurig gebruiksgemak: Onze machines zijn ontworpen om lang mee te gaan, en onze VA-keuringen helpen ervoor te zorgen dat ze dat ook doen. Met regelmatig onderhoud en inspecties kun je langer genieten van je apparatuur, wat uiteindelijk kosten bespaart en jouw werk efficiënter maakt.

Bij Meiburg Tuin- en Parkmachines willen we dat je met vertrouwen aan het werk kunt gaan, wetende dat je de beste apparatuur hebt die er is. Met onze VA-gecertificeerde machines en onze toegewijde keuringsservice staan we klaar om jou te ondersteunen bij al je tuin- en parkbehoeften!

Wilt u meer weten over VA-Keur of uw machines aanmelden voor keuringen? Neem dan contact met ons op!

Stuur hier u e-mail voor meer info