Automower test tafel

4 september 2018 -
Automower test tafel

Een storing aan uw Automower is heel vervelend en moet zo snel mogelijk opgelost worden. Hiervoor hebben wij nu een Automower test tafel aangeschaft.

Automower test tafel

Door gebruik te maken van de Automower test tafel kunnen wij zeer snel een storing vinden in uw Husqvarna Automower. Door de vele aansluitdelen die bij ons Automower test tafel aanwezig zijn kunnen wij iedere Automower testen en aansluiten op onze laptop. Met ons speciale Autocheck computer programma kunnen wij alle functies van de Automower testen en controleren. Door met de laptop verbinding te maken met de Automower en de Automower test tafel kunnen wij vanaf nu dus super snel en eenvoudig de storing in de Automower vinden.

Ook tijdens het winteronderhoud van uw Automower zullen wij veel gebruik gaan maken van de Automower test tafel, In deze test tafel zitten dan ook alle verschillende laadstations en adapters ingebouwd. Tijdens het onderhoud kunnen wij dan ook gelijk uw Automower accu opladen en controleren. Als u op tijd onderhoud uitvoert aan uw Automower voorkomt u natuurlijk ook storingen tijdens het maaiseizoen. Op onze website vindt u de prijzen voor de verschillende onderhoudsbeurten. Heeft uw Automower een onderhoudsbeurt gehad dan laten wij door een sms bericht weten dat de Automower weer gereed is om aftehalen.

Automower draadbreuk

De Husqvarna Automower werkt met een perimeter draad die in de grond ligt, met deze draad weet de Automower wanneer hij aan de rand van het gazon is en moet omkeren. Nu is het mogelijk dat de perimeter draad defect gaat, ergens ontstaat een breuk. Als de perimeter draad onderbroken is zal het lampje op het laadstation blauw gaan knipperen. De Automower zal hierdoor niet meer maaien en stilvallen. Deze storing is eenvoudig te verhelpen door de peri meter draad te repareren, gebruik hiervoor wel de goedgekeurde verbinder blokjes. Het vinden van de draadbreuk is meestal iets lastiger en kan soms een tijdrovend klusje zijn. Op onze website leggen wij uit hoe u een storing in de perimeter draad kunt vinden en repareren. Na reparatie van de perimeter draad is het soms nodig om de Automower opnieuw met het laadstation te verbinden. Deze verbinding kunt u in het menu veiligheid en nieuw lus signaal vinden. Heeft u dit allemaal gedaan dan kan u Automower weer probleem gaan grasmaaien.

Bekijk hier onze film van de Automower test tafel in werking:

Menu
×