Automower adviesgesprek

30 oktober 2022 -
Automower adviesgesprek

Een kosteloos automower adviesgesprek bij u thuis, dat klinkt toch super! Overweegt u de aanschaf van een robotmaaier maar u weet niet zeker of de tuin ervoor geschikt is? Dan komen wij u graag in de tuin voorzien van een vrijblijvend advies. Ook een demonstratie met een van onze automowers behoort tot de mogelijkheden.

Vragen waar u bijvoorbeeld aan kunt denken tijdens het robotmaaier adviesgesprek

 • Welke automower is voor mijn tuin geschikt?
 • Hoe werkt het?
 • Ik heb een hond. Hoe reageert hij op deze robotmaaier?
 • Er ligt een vijver of sloot in de tuin kan een robotmaaier wel?
 • Is een Automower gevoelig voor diefstal?
 • Mijn tuin bestaat uit verschillende gazons, kan Automower alles maaien?
 • Is het een probleem als het gazon hobbelig is?
 • Ik ben langere tijd met vakantie, wie houdt mijn Automower in de gaten?
 • Wat is de levensduur van een Automower
 • Hoe lang is de fabrieksgarantie op een Automower
 • Ik heb een storing met de Automower, wat nu?

Is uw interesse gewekt voor een adviesgesprek en woont u niet verder dan ca. 20 km vanaf wijchen?
Twijfel niet meer en plan hieronder een kosteloos adviesgesprek bij u in de tuin!


Wat houd een Automower adviesgesprek in

Wij bezoeken u vrijblijvend in uw tuin. Tijdens het Automower adviesgesprek luisteren wij naar uw wensen. Om de robotmaaier goed te kunnen laten werken maken wij een ronde door uw tuin. In de tuin vinden wij vaak obstakels die een uitdaging zijn voor de Automower. Tijdens ons vrijblijvend robotmaaier advies gesprek bespreken wij met u wat de mogelijke oplossingen zijn om de obstakels op te lossen. Natuurlijk heeft u ook veel vragen over de werking van de Automower in uw tuin. Wij zullen deze vragen beantwoorden en in de praktijk laten zien wat we bedoelen. Zo vormen vijvers en sloten een uitdaging om de robotmaaier goed te laten lopen zonder dat hij in het water valt. Om te voorkomen dat de Automower in het water beland kunnen wij natuurlijk een kantoplossing maken door middel van afscherming naar de sloot of vijver.

Tijdens het Automower adviesgesprek wordt ook besproken hoe wij de eventuele aanleg van de Automower bedrading in de tuin zullen gaan uitvoeren. Voor bestaande obstakels in de tuin zullen wij dan ook eilanden aanleggen waar de robotmaaier niet kan komen. Om de Automower efficiënt te laten werken zullen wij ook 1 of meerdere geleide draden aanbrengen in het gazon. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u kiest voor een Automower die gestuurd wordt op gps. Hiervoor is geen bedrading in het gazon nodig. Zodra u dit overweegt zullen wij goed kijken of we in de tuin een complete dekking hebben van een gps signaal. Er kunnen voor de Automower storende factoren zijn waardoor we moeten kiezen om toch een bedraad systeem aan te leggen. Aan het einde van het robotmaaier adviesgesprek geven wij u een prijs af voor de Automower en aanleg kosten. Indien wij de Automower voor u installeren garanderen wij een goede werking.

Meer weten over onze robotmaaiers