Reparatie/ onderhoud

Reparatie

Machine kapot?  Wat vervelend!

Is uw machine niet meer te repareren of zijn de kosten hiervoor relatief te hoog? Wanneer u bij ons een nieuwe machine koopt, laten we uiteraard de kosten voor de machine die u van ons geleend heeft vervallen.

Meld hier je reparatie aan      Onderhoudsbeurt informatie en aanmelden 

Onderhoud

Zoals u merkt na het bekijken van onze site, zijn wij een service verlenend bedrijf. Wij doen er alles aan om U, onze klant te ontzorgen.

Wij kunnen uw machine ook keuren, een professionele gebruiker met personeel is verplicht om zijn machine jaarlijks een veiligheids keuring te laten ondergaan. Ook de verplicht NEN 3140 keuring voor elektrisch gereedschap kunnen wij voor u uitvoeren. De keuringsformulieren krijgt u digitaal aangeleverd, dit scheelt een hoop papier. Ook wordt de gekeurde machine voorzien van een keurings sticker waarop de datum van volgende staat.

De meeste machines worden in onze werkplaats onderhouden, kunt u de machine niet zelf brengen of is hij te groot, dan kunnen wij de machine bij ophalen met onze transport service. Wij zorgen ervoor dat uw machine in onze werkplaats komt en nadat het onderhoud is uitgevoerd, brengen wij hem weer netjes retour.

In onze machine database houden wij voor u wanneer uw machine voor het laatst onderhoud heeft gehad. Ook de werkzaamheden die uitgevoerd zijn worden vastgelegd. Na de onderhoudsbeurt wordt uw machine voorzien van een onderhouds sticker, hierdoor kunt u zelf bijhouden wanneer uw machine weer onderhoud nodig heeft.

Onderhoudsbeurt met vaste prijs

De winter is een goede tijd om uw tuinmachine een onderhoudsbeurt te geven. Zo kan deze het volgende seizoen weer zonder problemen zijn werk doen.

Wij werken met vaste prijzen en afspraken voor het onderhoud van uw machine. Meld uw machine op tijd aan zodat wij het onderhoud kunnen inplannen. Dan zorgen wij ervoor dat uw machine op tijd en in uitstekende conditie klaar staat voor het volgende seizoen.

Lees hier meer over de kosten en de beurt

 

Werkplaats meiburg, reparatie/ onderhoud

Meer lezen over een tuinmachine repareren