Tielbürger

Meiburg Tuin en Parkmachines levert en onderhoud ook machines van het merk Tielbürger waaronder bv. de bekende veegmachines.

Tielbürger

Soorten Tielbürger machines

Onder het merk Tielbürger wordt een breed programma aan machines geleverd. Enkele voorbeelden zijn veegmachines, verticuteermachines, hakselaars, motormaaiers, aanbouwwerktuigen voor o.a. zitmaaiers, tweewielige trekkers, quads en atv ’s.

Vooral de veegmachines zijn bekend van dit merk. Veel mensen hebben er één. Particulieren, huismeesters, vereniging van eigenaren, hoveniers, wegenbouwers, gemeente werken, vliegvelden, ziekenhuizen, bejaardentehuizen, winkelcentra, agrariërs, maneges, reinigingsbedrijven, straten makers, loonbedrijven enz. Voor elke klus is er wel een passende veegmachine. Ook zijn er diverse accessoires voor deze machines zoals bv. een sneeuwschuif, opvangbak en diverse soorten borstels voor verschillende ondergronden.

Bekijk hier de verschillende veegmachines

Tielbürger

Geschiedenis van Tielbürger

Al meer dan 60 jaar ervaring heeft het familiebedrijf. Alle machines worden ontwikkeld en geproduceerd in de eigen firma die gevestigd is in Duitsland. Deze machines staan dan ook bekend om zijn goede prestaties, kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn sterk en solide. Voor een Tielbürger van ca. 20 jaar oud zijn alle onderdelen nog voorradig.

Onderhoud van een Tielbürger

Ook al zijn de machines  sterk, solide en betrouwbaar, is het toch belangrijk dat u regelmatig onderhoud pleegt aan uw machine. Regelmatig onderhoud zorgt voor minder storingen net als u de machine nodig heeft. Ook komt het de levensduur van de machine ten goede.

Meiburg Tuin en Parkmachines heeft een eigen werkplaats met monteurs die dagelijks sleutelen aan verschillende tuinmachines. De monteurs volgen regelmatig bijscholingscursussen zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technieken waardoor ze uw machine vlot en kundig kunnen repareren/ onderhouden.

Zelf het onderhoud aan uw Tielbürger uitvoeren?

Ook dan kunt u rekenen op de hulp van Meiburg Tuin en Parkmachines. Wij kunnen alle benodigde onderdelen voor u verzorgen. Ook kunt u rekenen op technische uitleg van één van onze monteurs voor als u het even niet meer weet.

 

 

 

 

Menu
×