Redexim

Redexim is een Nederlandse fabrikant van machine voor onderhoud van gazon en kunstgras. Veel machines worden gebruikt op golfbanen, sportvelden en kunstgrasvelden. Redexim heeft een zeer breed machine aanbod. Natuurlijk kent iedereen de Vertidrain beluchter, maar er zijn ook doorzaaimachines, Verticuteermachines, Topdressers en grondbewerkinsmachines. Redexim biedt een compleet pakket machines voor de professionele bedrijven die sportvelden en golfbanen onderhouden.

overseeder redexim overseeder redexim verti rake pro Vertidrain redexim

De Vertidrain van Redexim

Het succes verhaal van Redexim begint in de jaren 80 met de Vertidrain. Deze revolutionaire beluchter wordt bedacht en ontwikkeld in Nederland. Door zijn pennen met wrikkende beweging in de ondergrond zorgt de machine ervoor dat de grond lucht kan opnemen en de ondergrond los blijft. De Vertidrain is al snel een succes in Nederland. Ieder bedrijf dat zich bezig houdt met sportveld onderhoud heeft wel 1 of meerdere Vertidrain machines in zijn bezit. De range van Vertidrain machines wordt dan ook snel uitgebreid naar brede en smalle machines. Ook zijn er vertidrains voor golfbanen ontwikkeld die minder diep prikken. En om sneller te kunnen werken worden er ook Vertidrain machines ontwikkeld om te kunnen prikken met een hogere rijsnelheid.

Machines voor gazononderhoud

Rink

Ook een merk van Redexim is Rink. Rink bouwt bezanders voor het opbrengen van zand op het gras. Door de vele modellen aan machines is er voor iedere toepassing wel een passende Rink machine te vinden. Rink bouwt getrokken bezanders met schotels om het zand te strooien, dit is zeer geschikt voor het topdressen op golfbanen. Tijdens het topdressen brengt met een heel dun laagje zand op de green van de golfbaan. Met de borstels bezanders is het handiger om een wat dikkere laag zand aan te brengen op de velden. De Rink bezanders zijn er ook als opbouw variant te krijgen voor montage op een voertuig.

Kunstgras

De laatste jaren zijn er ook vele machines ontwikkeld voor kunstgras onderhoud. Van borstels om de infill van kunstgras velden los te maken en te verdelen tot aan machines voor een complete diepte reiniging van de kunstgras velden. Om de infill van een kunstgras veld te verwijderen heeft Redexim ook een machine ontwikkeld, hierdoor is het zeer eenvoudig om oude infill af te voeren bij een kunstgras veld renovatie.

Voor de machines geschikt voor het onderhoud van kunstgras, voetbalvelden en golfbanen heeft Redexim altijd de beste oplossing in huis.

Machines voor kunstgrasonderhoud