Husqvarna

Het werk in de tuin moet u veel plezier opleveren en een grote beloning in de vorm van een fraai vormgegeven en goed onderhouden tuin. Hiervoor heeft Husqvarna duurzame producten ontwikkeld met uitstekende prestaties en innovatieve oplossingen.

Husqvarna Machines

Ons Outdoor Power productassortiment is zeer breed en bestaat uit o.a. kettingzagen, trimmers, grasmaaiers, heggenscharen, robotmaaiers, zitmaaiers, frezen, gazon onderhoudsmachines en zelfs sneeuwblazers. Ook heeft Husqvarna een mooie lijn met diamantmachines. Denk hierbij aan een doorslijper, tegelzaag, gatenboor en de verschillende bijbehorende diamantbladen en boren. Alle machines zorgen ervoor dat u eenvoudig en comfortabel kunt werken.

Alle Husqvarna machines

Voordelen van een Husqvarna machine

Ergonomie is een belangrijk punt en hier wordt veel tijd in ge investeert. Dit zie en voel je terug in de machines. Met een Husqvarna machine is het altijd comfortabel werken in de juiste houding.

Ook kan je van de machines altijd onderdelen nabestellen als je machine kapot gaat. Zelfs van machines op leeftijd liggen er nog onderdelen in het centrale magazijn. Alle onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat de functionaliteit en de veiligheid van de machine gewaarborgd blijft.

Onderhoud en reparatie aan uw Husqvarna machine

Bij Meiburg Tuin en Parkmachines kunt u ook terecht voor reparatie of onderhoud aan Husqvarnauw Husqvarna machine. Wij zijn een erkende Dealer van dit merk en hebben dan ook een eigen werkplaats met ervaren monteurs die dagelijks aan tuinmachines sleutelen. Onze monteurs volgen ook de bijscholingscursussen zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwe technische ontwikkelingen. Wilt u uw machine door ons laten repareren of onderhouden klik dan hier voor meer informatie.

Reparatie/ onderhoud

Geschiedenis van Husqvarna

Tijdens de oorlogen in Europa ( eind 1600 ) nam de wapenproductie toe in Zweden werd er naast de watervallen van Huskvarna ( een klein plaatsje in Zweden ) een bedrijf opgericht voor boorwerkzaamheden. Dit is het prille begin van het nu wereldwijde merk. Na de oorlogen nam de wapenproductie in Zweden weer af en gebruikte het bedrijf de  opgedane technische kennis voor het ontwikkelen van andere producten. Van jachtwapens, naaimachines, motorfietsen, gasfornuizen en kachels naar de tuinmachines van nu.

Door de jarenlange ervaring en kennis blijven de producten zich ontwikkelen tot hoogstaande, kwalitatieve machines met de nieuwste technologie. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk maar dit merk denkt ook aan gebruiksvriendelijkheid en ergonomie. Husqvarna is dan ook een A merk die continue met de tijd mee gaat.

HusqvarnaIn het logo van Husqvarna is nog steeds de oorsprong van het merk te zien. Als je goed kijkt zie je hierin de loop van een geweer.

 

 

 

Meiburg Tuin en Park: Husqvarna Dealer

Meiburg Tuin en park is erkend Husqvarna Dealer. Dat betekent dat wij het hele assortiment van Husqvarna verkopen, repareren en onderhouden. Heeft u vragen over een van uw producten, neem dan contact met ons op.