Husqvarna Dealer

Meiburg Tuin en Parkmachines is al jaren een officiële Husqvarna Dealer. Wij mogen het gehele Husqvarna assortiment verkopen, repareren en onderhouden. 

Husqvarna verkoop en service dealer

Voor alle Husqvarna tuin en parkmachines, professionele machines voor bos en natuurbeheer, professionele tuinmachines voor de groenvoorziening en landschapsbeheerder, voor professionele apparatuur en diamant gereedschappen in de bouw kunt u bij ons terecht. Maar ook voor de allernieuwste technieken kunt u bij een Husqvarna Dealer terecht, zoals professionele tuinmachines op accu. Husqvarna heeft een complete lijn met accu gereedschappen waar professionals mee werken. U kunt rekenen op professioneel advies van Meiburg Tuin en Parkmachines, zowel voor de aanschaf van een Husqvarna product als de service achteraf. Als professionele Husqvarna Dealer vinden wij het belangrijk dat u de juiste machine gebruikt die voor uw werkzaamheden het meest geschikt zijn. Zo heeft u jarenlang plezier van uw Husqvarna machine.

Professional Husqvarna Automower dealer

Ook is Meiburg Tuin en Parkmachines professional Automower dealer. Wij hebben Husqvarna dealer automower dealeral jarenlange ervaring met Automowers en dus heel veel kennis op dit gebied. Wij hebben alle Automowers op voorraad en vertellen u graag meer over deze robot grasmaaier.

Bent u van plan een Automower aan te schaffen voor uzelf of een klant? Om de keus voor u makkelijker te maken zodat u zeker weet dat u de juiste Automower aanschaft komen wij vrijblijvend bij u in de tuin kijken. Na ons advies zullen wij voor u een offerte maken. Ook kan Meiburg Tuin en Parkmachines voor u de Automower aanleggen in de tuin, vraag hiervoor naar onze voorwaarden. Na uw aankoop ontvangt u 1 keer per jaar een herinnering van ons waarin staat dat uw automower weer toe is aan onderhoud. Uw Automower wordt in onze werkplaats aangesloten op de computer met de originele Husqvarna Automower Dealer uitleesapparatuur. Wij kunnen d.m.v. dit programma zien wat er het afgelopen jaar met uw Automower is gebeurd. Hierdoor kunnen wij u het juist gebruikersadvies geven. Zo nodig worden na het uitlezen en updaten van uw Automower de kapotte onderdelen vervangen door een van onze monteurs.

Certified Husqvarna dealer

Husqvarna dealer, Husqvarna UniversityProfessionele Husqvarna Dealers hebben een speciale opleiding gehad. Ook hebben wij alle middelen, gereedschappen en vaardigheden om alle Husqvarna machines te bedienen en te repareren. Wij van Meiburg Tuin en Park zijn een zeer servicegerichte dealer, met service als een keurmerk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor service en reparatie van uw machine.

Het ontstaan van Husqvarna en de Husqvarna Dealer

De eerste Husqvarna fabriek werd in 1689 opgericht in Zweden. Hier werd de allereerste technische kennis opgedaan. Husqvarna is begonnen met het maken van husqvarna dealerwapens daarna motorfietsen, naaimachines en nu heeft Husqvarna al jarenlange ervaring in tuinmachines.
Het logo van Husqvarna verraad nog zij oorsprong. Als je goed naar het logo kijkt zie je de loop van een geweer.
Nu is Husqvarna wereldwijd marktleider in het gebied van tuinmachines. Ook is Husqvarna al 25 jaar marktleider in de verkoop van de Husqvarna Automowers.

Menu
×