Grasmaaier onderdelen

Meiburg Tuin en Parkmachines levert voor alle voorkomende merken grasmaaier onderdelen. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel voor uw grasmaaier? Wij kunnen dit voor u regelen. Laat ons het merk, model,  serienummer van uw grasmaaier weten en wij gaan voor u op zoek.

Belangrijk is het om eerst te kijken waar het onderdeel van is. Zo heb je de fabrikant van de grasmaaier zelf, hier moeten we terecht voor messen, v-snaren en andere maaier specifieke delen. Enkele voorbeelden van grasmaaier merken zijn bv. Husqvarna, John-Deere, Sabo, Toro en Wolf.

De motor van de grasmaaier is van een ander merk bv. B&S, Honda of Kawasaki. Om hier onderdelen voor te vinden hebben wij de gegevens van de motor nodig.

U kunt ook een foto maken van het typeplaatje op de grasmaaier en het typeplaatje op de motor. Neem deze mee of mail hem door zo weet u zeker dat we de juiste informatie hebben om het goede onderdeel erbij te zoeken. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

grasmaaier onderdelen grasmaaier onderdelen

Zelf sleutelen aan uw grasmaaier

Vindt u het leuk om zelf te sleutelen? Bij Meiburg Tuin en Parkmachines kunt u rekenen op kwaliteits grasmaaier onderdelen en de juiste uitleg om ze goed te monteren. Komt u er dan toch niet uit? Wij hebben dagelijks ervaren monteurs voor u klaar staan die de klus zo van u over kunnen nemen.

Bestel hier uw onderdelen

Diagnose stellen

Belangrijk is het voor ons om de juiste informatie van u te ontvangen, des te eerder kunnen we de juiste diagnose stellen. Er word vaak gezegd: mijn grasmaaier start niet! Doet de motor helemaal niks of gaat hij wel rond? Hoor je een klik of helemaal niks? Dit zijn voor onze monteurs grote verschillen waardoor we vrij snel weten wat er met uw grasmaaier aan de hand is.

Grasmaaier onderhoud

Nu u toch al bezig bent vergeet dan ook het onderhoud van uw grasmaaier niet. Hiervoor zijn ook vervangingsonderdelen zoals bijvoorbeeld luchtfilters, brandstoffilters en bougies.

Start de grasmaaier slecht als hij een poos heeft stil gestaan? De oorzaak hiervan kan zijn dat u euro brandstof in uw grasmaaier doet. Deze brandstof die u gewoon aan de benzinepomp kunt halen is tegenwoordig erg vervuild en ontmengt ook als het een poos stil staat. De drap die bezinkt kan niet meer door de kleine gaatjes van de carburateur waardoor de machine slecht start. Meiburg Tuin en Parkmachines verkoopt kant en klare brandstof in 5 liter cans die niet ontmengt en gezonder is voor u en het milieu.

Grasmaaier onderdelen

Je hebt twee soorten grasmaaier onderdelen. Zo heb je de originele merk gebonden onderdelen en er zij ook imitatie onderdelen te koop. Hieronder zullen wij het verschil omschrijven van de twee soorten grasmaaier onderdelen:

Originele grasmaaier onderdelen:

Deze grasmaaier onderdelen worden geleverd door de fabrikant van uw grasmaaier. De onderdelen passen altijd perfect. Ze voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen zodat u er zeker van bent dat ze langdurig meegaan en betrouwbaar zijn. Omdat de kwaliteit van deze grasmaaier onderdelen zo hoog is wordt er ook garantie op verleend ( dit geldt niet voor slijtage grasmaaier onderdelen ). Ook garandeert het merk dat onderdelen van uw grasmaaier tot ca. 10 jaar na de productie van uw machine verkrijgbaar zijn.

Imitatie grasmaaier onderdelen:

Natuurlijk zijn er ook imitatie grasmaaier onderdelen verkrijgbaar. Deze zijn bijna altijd een stuk goedkoper dan de originele grasmaaier onderdelen en dus zeer aantrekkelijk voor velen. Echter is het niet altijd verstandig om hiervoor te kiezen. Zodra u imitatie onderdelen op uw grasmaaier heeft gemonteerd en er gaat iets mis met uw grasmaaier vervalt de garantie op uw machine.  Ook passen deze grasmaaier onderdelen niet altijd perfect waardoor ze meer schade aanrichten dan goed doen. Voor goedkope merkloze grasmaaiers of voor hele oude grasmaaiers waar geen onderdelen meer voor verkrijgbaar zijn is het juist handig dat er nog imitatie grasmaaier onderdelen bestaan. Zo hebben we vaak nog wel een alternatief om ook deze machines te repareren.

Twijfelt u welke grasmaaier onderdelen u moet kopen? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag advies.