Bladblazer

Meiburg Tuin en Parkmachines heeft ook bladblazers/ zuigers in het assortiment. De meeste mensen denken meteen aan vallend blad van bomen en heesters dat opgeruimd moet worden zodra we het over een bladblazer hebben. Maar een bladblazer / zuiger is veel veelzijdiger. Zo kan je er ook stoepen, machines, tuinhuisjes en andere ruimtes mee schoonmaken. Ook kan je er s’winters de losse sneeuw mee opruimen.

Bladblazer soorten

ergojet 3000 gardena electrische bladblazer, zuiger 125B hand bladblazer 536LiB Husqvarna bladblazer 350BT rug bladblazer husqvarna Billy Goat LB351 bladblazer

Al deze verschillende machines hebben wij staan in onze showroom waar u ze kunt bekijken of proberen. Kom langs tijdens onze openingstijden en laat u zich door ons adviseren welke blazer het beste bij u past.

Veilig werken met een bladblazer

Voordat u gaat werken met een bladblazer zet u gehoorbescherming en een vizier op. Als u een gaasvizier gebruikt moet u er een veiligheidsbril onder dragen voor het stof dat omhoog komt als u aan het werk bent. Trek ook stevige kleding aan want tijdens het blazen kunnen voorwerpen zoals steentjes zeer krachtig weg geslingerd worden en deze kunnen soms ook weer terug stuiteren wat kan leiden tot ernstig letsel.

Denk terwijl u aan het blazen bent ook aan omstanders. Mensen of dieren die langslopen kunnen ook letsel krijgen van de rondslingerende steentjes. Zorg dat u voldoende afstand houd tijdens het blazen.

Bladblazer kapot?

Doet uw machine het niet meer en weet u niet waar het aan ligt? Meiburg Tuin en Parkmachines kan u helpen. Wij hebben een eigen werkplaats met goed opgeleide monteurs die dagelijks aan uw machines sleutelen. Breng uw machine langs en zodra onze monteurs hem gerepareerd hebben krijgt u een telefoontje dat u hem weer kunt ophalen.

Menu
×