Aspen

Aspen is wereldmarktleider in alkylaatbenzine.

Aspen producten

Het gebruik van Aspen is beter voor uzelf, het milieu en de machine. Alkylaat brandstof wordt op een speciale manier geraffineerd en er worden veel minder toevoeging in gedaan. Dit houdt voor u in dat de Aspen brandstof schoner  verbrand met minder roet. Door de schonere verbranding blijft u ook uw machine langer goed draaien. Bij de Aspen 2-takt benzine wordt een zeer hoogwaardige mengolie  bij gemengd om een goede smering van uw 2 takt benzine motor te waarborgen. Deze mengolie ontmengt niet in de Aspen benzine. Onze Aspen 4 takt benzine kunt u vergelijken met de euro 95 die u aan de pomp koopt. Groot voordeel is ook bij de Aspen 4 takt benzine dat er een schonere verbranding is. Doordat er minder toevoegingen in de aspen zit zal de Aspen brandstof uw carburateur minder snel aantasten. Ook is de Aspen brandstof veel langer houdbaar dan de gewone benzine. Aspen brandstof is wel tot 10 jaar houdbaar, bij gewone brandstof start de afbraak van de benzine al na 6 weken. Oude brandstof is een van de grootste oorzaken waarom een machine niet wil starten.

Meiburg verkoopt Aspen ook voor grootverbruikers

Bij ons in de winkel of in de webshop vind u Aspen verpakkingen van 1 liter of van 5 liter. Ook aan de grootverbruikers hebben wij gedacht. Wij laten Aspen bij u op de stoep bezorgen als u minimaal een pallet vol koopt ( deze mag gemengd zijn ) Op een pallet zitten 108 kannen van 5 liter Aspen welke eenvoudig te bestellen zijn in onze webshop. Makkelijker kunnen wij het niet maken voor u.

Webshop Aspen

De geschiedenis van Aspen

Aspen werd in 1988 opgericht in Zweden, aan de kust van het Aspenmeer ten noorden van Göteburg. Roland Elmäng kwam op het idee om een betere brandstof te gaan ontwikkelen en produceren. De bosbouwers daar hadden veel problemen door blootstelling aan uitlaatgassen van hun kettingzagen. Na de introductie van Aspen is hun werkomgeving zeer snel verbeterd. Tegenwoordig wordt Aspen voor meer toepassingen gebruikt.