Service zoals het hoort

Service zoals het hoort, dat krijgt u bij Meiburg Tuin- en Parkmachines. Maar wat houdt dat in dan? Zult u zich afvragen.

Stel u heeft een tuinmachine gekocht en deze heeft na enige tijd een storing of heeft onderhoud nodig. U wilt de machine niet zo lang missen, zeker een grasmaaier heeft u regelmatig nodig. Zodra wij de machine van ontvangen zullen wij een tijdsplanning geven over hoelang de reparatie gaat duren. Eerst gaan wij de storing opzoeken en uitzoeken welke onderdelen er nodig zijn. Nadat we dit allemaal weten zullen wij u op de hoogte stellen van de kosten voor reparatie of onderhoud. U kunt dan zelf beslissen of dit uitgevoerd mag worden. U weet dus altijd wat een reparatie of onderhoudsbeurt aan uw tuinmachine gaat kosten.

Nieuwe tuinmachines die bij ons gekocht worden zullen altijd afleverings klaar gemaakt worden, dit houdt in dat wij de machine vullen met brandstof en motorolie. Ook doen wij een uitgebreide afeverings check. Als u de machine komt halen krijgt u ook van ons een uitgebreide uitleg over het gebruik en onderhoud van uw tuinmachine.

Als u de tuinmachine al enige tijd in bezit heeft en u weet niet meer exact hoe de tuinmachine werkt, ook dan kunt op ons rekenen. Wij zullen u opnieuw helpen om de machine weer uit te leggen. Dit is ook een belangrijke uitspraak binnen ons bedrijf, wij helpen u altijd!

Nu heeft u elders een tuinmachine gekocht van een merk dat Meiburg Tuin- en Parkmachines niet in het assortiment heeft, geen probleem dan kunt u toch bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Want wij helpen u altijd. Door onze ruime ervaring kunnen wij ook onderhoud en reparatie uitvoeren aan machines die niet door ons geleverd zijn. Voor deze machines kunnen wij ook onderdelen leveren. Heeft u problemen met uw tuinmachine loop dan eens vrijblijvend bij ons binnen en laat u adviseren door onze monteurs.

Leo van Kruijsbergen Stijn Nooijen Husqvarna, service zoals het hoort Martien Tel

Meiburg Tuin en Parkmachines staat bekend als grasmaaierwinkel. Heeft u een grasmaaier nodig?
Haal hem dan in Wijchen, uitstekende service voor een schappelijke prijs.
Lees meer over hoe wij te werk gaan als u een grasmaaier bij ons in Wijchen wilt aanschaffen.