Werkplaats

De aankoop van een tuin- of parkmachine is vaak eenvoudig en snel gedaan. Na enige tijd van gebruik heeft de machine onderhoud nodig, u moet op zoek naar een werkplaats. U bent dan van harte welkom in onze werkplaats.

Werkplaats Meiburg

In onze werkplaats onderhouden en repareren wij alle merken tuin- en parkmachines. Ook maakt het niet uit of de machine wel of niet bij ons gekocht is. Onze monteurs in de werkplaats worden zo breed mogelijk opgeleid zodat ze alle storingen kunnen verhelpen.

Meld hier je reparatie aan

Zodra u een defecte machine bij ons binnen brengt gaan we eerst met u in overleg om te onderzoeken wat de storing of klacht is. Nadat we duidelijk hebben wat de storing is gaat onze monteur aan de slag. Komen wij tijdens de reparatie onverwachte defecten tegen dan nemen wij eerst contact met u op om te overleggen of de machine gemaakt mag worden. Als u toestemming heeft gegeven voor reparatie dan zorgen onze monteurs ervoor dat uw machine weer in topconditie komt.

Nadat uw machine onze werkplaats heeft verlaten kunnen wij u natuurlijk goed adviseren over het gebruik en onderhoud van uw tuinmachine. Als u regelmatig zelf het dagelijks onderhoud uitvoert voorkomt u al snel dat wij de machine in onze werkplaats moeten maken.

Slijpen van tuingereedschap

Bij tuinmachines is het erg belangrijk om met scherpe messen of kettingen te werken. Wij slijpen dus ook alle soorten messen en kettingen in onze werkplaats. Het slijpen van heggenschaar messen of slijpen van een zaagketting doen wij in eigen beheer en wordt door onze eigen monteurs uitgevoerd. Een specialiteit van onze werkplaats is het slijpen van kooimaaiers. Wij hebben hiervoor een speciale slijpbank staan die de snijcilinders weer scherp kan maken. Door het slijpen van de grasmaaier messen voorkomt u dat schimmels en ziektes vat krijgen op uw gras. Door met scherpe messen te werken wordt het gras netjes geknipt en is de wond aan het gras minimaal. Wij kunnen u hierover goed adviseren.