Afleveren machines

Het afleveren van machines zal Meiburg Tuin en Parkmachines altijd voor eigen rekening doen. Al onze gebruikte en nieuwe machines die verkocht zijn worden door onze monteurs altijd afleverings gereed gemaakt, zonder dat wij u hier kosten voor berekenen.

Wat doen wij voor afleveren machines

afleveren machines

Afleveren machines gebruikt

Alle gebruikte machines die verkocht zijn door Meiburg Tuin en Parkmachines zijn onderhouden door een van onze monteurs. De machines zijn technisch in orde en hebben alleen wat meer ervaring. Ook deze machines worden bij u thuis geleverd mits u hier zelf geen mogelijkheid toe heeft.

Heeft u na verloop van tijd nog een vraag over uw nieuw aangeschafte machine dan kunt u ook op ons rekenen. Neem contact met ons op en wij proberen u telefonisch te helpen. Mocht dit niet voldoende zijn dan maken we een afspraak en komen we bij u thuis om uw vragen bespreken.

Onderhoud van uw nieuw aangeschafte machine

Alle machines hebben onderhoud nodig, ook uw nieuw aangeschafte tuinmachine. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw machine altijd in topconditie is en u niet voor verassingen komt te staan.

Als u bij ons een nieuwe of gebruikte machine aanschaft sturen wij u ieder jaar rond oktober, november een mail waarmee u zich kunt aanmelden voor het onderhoud van uw machine. Het enigste wat u moet doen is even reageren als u hier aan mee wilt doen. Wij zetten de machine op een lijst en zodra hij aan de beurt is bellen we u op om een afspraak te maken wanneer we de machine komen halen voor het jaarlijkse onderhoud. Zo hoeft u hier niet meer aan te denken.

Sleutelt u liever zelf? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Wij kunnen onderdelen leveren van alle voorkomende merken met tuinmachines. Ook geven we u graag technische uitleg hoe u het het beste kunt doen.