Grasmaaier Wijchen

Voor grasmaaier wijchen en omstreken bent u bij Meiburg Tuin en Parkmachines aan het juiste adres. Wij verkopen, onderhouden en repareren alle soorten en maten grasmaaiers.

Grasmaaier Wijchen aanschaffen

Heeft u een nieuwe woning met gras in de tuin gekocht of is uw oude grasmaaier aan vervanging toe. Meiburg Tuin en Parkmachines adviseert u graag over de mogelijkheden.

In onze showroom staan zeer uiteenlopende grasmaaiers zoals bijvoorbeeld de robotmaaier, de kooimaaier, de loopmaaier, de zitmaaier. Ook in deze soorten zijn weer varianten mogelijk zo heb je een loopmaaier die het gras opvangt of een loopmaaier die het gras mulcht. Een zitmaaier met het maaidek voorop of een tractormodel met het maaidek tussen de wielen. Of denkt u aan de mooie banen net zoals in het voetbalstadion, dan is kooimaaien een goede oplossing.

Wij komen graag bij u kijken in de tuin om u zo een passend advies te geven en de mogelijkheden te bespreken. Bekijk hier onze grasmaaiers.

Automower 450X, grasmaaier wijchen grasmaaier LC353V, grasmaaier wijchen Frontmaaier R214TC Husqvarna, grasmaaier wijchen

Grasmaaier Wijchen repareren/ onderhouden

Zoveel soorten en manieren om gras te maaien vergt vakmanschap om al deze machines te kunnen repareren/ onderhouden. Meiburg Tuin en Parkmachines heeft een eigen werkplaats waar ervaren monteurs klaar staan om uw machine te repareren.

Onze monteurs volgen regelmatig trainingen zodat ze op de hoogte zijn van de laatste technieken.

Heeft u zelf geen vervoer voor uw grasmaaier naar onze werkplaats? Dan komen wij hem in Wijchen en omstreken graag bij u thuis ophalen voor reparatie en/ of onderhoud.

Onderdelen Grasmaaier Wijchen

Sleutelt u liever zelf? Ook dan kunt u bij Meiburg Tuin en Parkmachines terecht. Wij kunnen voor alle voorkomende merken grasmaaiers onderdelen leveren zodat u uw klus kunt klaren. Ook kunnen onze monteurs u de juiste technische uitleg geven of de juiste onderdelen tekening opzoeken.

Kortom reden genoeg om eens een kijkje te komen nemen bij Meiburg Tuin en Parkmachines in Wijchen.

Graag tot binnenkort!