Veegmachine onderdelen

Bij Meiburg Tuin en Parkmachines kunt u terecht voor alle tuin en parkmachines. Hieronder vallen ook veegmachines, veegmachine onderdelen en toebehoren. Ook kunnen wij het volledige onderhoud voor veegmachine regelen zodat u hier geen storingen mee krijgt en deze lange tijd kunt blijven gebruiken.

Een veegmachine is een bestuurbare machine met hieronder roterende borstels, een krachtige stofzuiger en bevochtigingsinstallatie. Er bestaan dus veel verschillende onderdelen die onderhouden moeten worden om ervoor te zorgen dat de machine optimaal blijft werken.

Veegmachine onderdelen

De belangrijkste onderdelen van de veegmachine zijn de veegmachine borstels. veegmachine onderdelenEr bestaan heel veel soorten veegborstels voor verschillende ondergronden. Bent u op zoek naar een nieuwe veegborstel voor op uw veegmachine? Dan is het belangrijk om goed te weten welke ondergrond u voornamelijk wilt gaan vegen en welk vuil er geveegd gaat worden. Zo zijn er bijvoorbeeld borstels van natuurhaar voor het opvegen van fijnstof, borstels die ook gebruikt kunnen worden op een vochtige ondergrond, borstels voor buiten terreinen of binnen in bedrijfshallen. Hiernaast zijn er ook anti-statische borstels verkrijgbaar waarmee u bijvoorbeeld tapijt of kunstgras kunt reinigen. Keuze genoeg! Wij adviseren u graag om ervoor te zorgen dat u de juiste borstel aanschaft en hier zo lang mogelijk plezier aan beleeft.

Er zijn twee soorten aandrijvingen van de veegborstels: horizontaal of radiaal vegen. Met horizontaal vegen kan je ook vuil opvangen, met radiaal vegen is dit niet mogelijk. Ook kan horizontaal vegen gecombineerd worden met een sneeuwschuif. Met radiaal vegen kan je ook onkruid weg borstelen.

veegmachine onderdelen

Horizontaal

Veegmachine onderdelen

Radiaal

Soorten Veegmachines

Net zoals veegmachine onderdelen zijn er ook een heleboel verschillende soorten veegmachines. Zo zijn er de handgeleide veegmachines, de zit veegmachines, hydraulische veegmachines, veegmachines met opvang, de zwerfvuil veegmachines of de grote stads veegmachines. Voor iedere ondergrond en/ of soort vuil is er wel een machine die hier het beste bij past.

Ook hebben de veegmachines verschillende aandrijvingen. Zo zijn er bijvoorbeeld machines met een benzine of diesel motor, veegmachines op accu of veegmachines die u moet duwen.

Voor een compleet overzicht van onze veegmachines kunt u een kijkje nemen op onze Meiburg Reinigingsmachines website.

Veegmachine kopen?

Nadat u zich ingelezen heeft over veegmachines en wilt overgaan tot de aanschaf van een veegmachine is het verstandig om u goed te laten adviseren. Wij komen graag vrijblijvend bij u op bezoek om u te adviseren in welke veegmachine het beste bij uw wensen past. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor dit gesprek.

Onderhoud aan uw veegmachine?

veegmachine onderdelenBij ons kunt u alle veegmachine onderdelen van alle merken veegmachines krijgen of bestellen. Nadat u de juiste veegmachine onderdelen heeft aangeschaft, kunt u zelf aan de slag gaan om deze onderdelen te vervangen. Komt u hier niet uit? Geen probleem. Bij ons kunt u rekenen op een professionele technische uitleg van één van onze monteurs. Wanneer u weinig tijd heeft om dit zelf te doen, kunt u er ook voor kiezen de veegmachine onderdelen door onze monteur te laten vervangen. Onze monteurs zijn hierin opgeleid en beheersen de nieuwste technieken om uw machine op snelle en effectieve wijze weer werkende te krijgen.

Tip!
Als u uw veegmachine gebruikt heeft en daarna wil wegzetten, zet hem dan niet op de borstels weg. Als hij een poosje zo blijft staan wordt de borstel plat en komt deze niet meer in zijn oorspronkelijke vorm terug. Dit geeft een aanzienlijk slechter veeg resultaat dan u gewend bent van uw veegmachine en het is toch zonde van het geld als u daarom een nieuwe borstel moet aanschaffen.

Vragen over de veegmachine of de het vervangen van de onderdelen? Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken.