Onderhoud grasmaaier

Onderhoud grasmaaier zorgt voor een lange levensduur en minder irritaties. Niets is zo vervelend wanneer u uw grasmaaier wilt gebruiken en hij doet het niet. Besparen op het onderhoud kan maar dan is de kans groot dat je in het maaiseizoen voor grotere reparaties komt te staan.

Werkzaamheden onderhoud grasmaaier

Alle werkzaamheden op een rijtje die jaarlijks nodig zijn voor het onderhoud grasmaaier:

Schoonmaken van de machine
Vervangen van de motorolie en het motoroliefilter
Schoonmaken van het luchtfilter
De bougie’s vervangen
Controleren en afstellen van de v-snaren
Afstellen en smeren van de bedieningskabels
Wiellagers smeren
Slijpen en balanceren van de maaimessen en controleren van de lagers
Algehele controle van de machine

Wilt u het onderhoud door ons laten doen

Meiburg Tuin en Parkmachines werkt met vaste onderhoudsprijzen zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Komen we dingen tegen die eigenlijk toch vervangen moeten worden dan nemen we eerst contact met u op of wij dit extra werk mogen doen. Bekijk hier onze vaste onderhoudsprijzen.

Onderhoud grasmaaier zelf uitvoeren

Heb je zelf twee rechter handen of vind je het leuk om te klussen dan kun je ook zelf hetonderhoud grasmaaier onderhoud aan de grasmaaier uitvoeren. Natuurlijk kunt u ook als u zelf het onderhoud uitvoert op ons rekenen. Meiburg Tuin en Parkmachines kan voor u van alle voorkomende merken en types grasmaaiers de onderdelen verzorgen. Ook leggen we u graag uit wat u allemaal hoort te doen en hoe u dit het beste kunt doen.

Als u onderdelen van uw grasmaaier wilt bestellen is het belangrijk dat u zoveel mogelijk gegevens van de machine en/ of motor ( afhankelijk waar de onderdelen voor zijn ) meeneemt. Op de machine en/ of motor zit meestal een plaatje gemonteerd met gegevens, schrijf deze over of maak er een foto van. Kom hiermee naar onze winkel of mail ons en wij gaan de onderdelen voor u regelen.