New Holland

Meiburg Tuin en Parkmachines levert New Holland compact tractoren. Ook voor reparatie en onderhoud aan uw tractor kunt u bij ons terecht.

New Holland compact tractoren                             new holland

New Holland heeft een hele mooie lijn met compact tractoren. New Holland is een merk dat wereldwijd tractoren verkoopt voor de groenvoorziener maar juist in de agrarische wereld zijn ze zeer bekend. Neem eens een kijkje op onze website bij de modellen en zie of er een mooie New Holland tractor naar uw wensen bijzit of neem contact op met ons voor een persoonlijk gesprek.

Reparatie of onderhoud aan uw tractor

Meiburg Tuin en Parkmachines repareert of onderhoud naast New Holland alle andere merken tractoren. Onze monteurs zijn goed opgeleid en sleutelen dagelijks aan machines. Ook volgen ze regelmatig bijscholings cursussen zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technieken.

Heeft u een storing in uw tractor, wij kunnen u helpen. Breng uw tractor bij ons en wij gaan hem repareren. Wilt u van te voren eerst weten wat er defect is aan uw tractor laat het ons dan weten als u uw tractor bij ons brengt. Wij stellen dan eerst een diagnose en maken een prijsopgave. Telefonisch of per mail stellen we u daarvan op de hoogte zodat u zelf kunt aangeven wat er gerepareerd mag worden. Na uw akkoord gaan onze monteurs voor u aan het werk. Zodra ze uw tractor gerepareerd hebben laten ze u weten via een telefoontje of sms-je dat u hem weer kunt komen ophalen. Ziet u zelf geen mogelijkheid om uw tractor te vervoeren? Geef het ons aan en wij maken een afspraak wanneer we hem komen ophalen bij u thuis.

Het onderhoud aan uw tractor is belangrijk om er voor te zorgen dat hij een langere levensduur heeft. Ook heeft u minder storingen als u regelmatig onderhoud pleegt aan uw tractor. Meiburg Tuin en Parkmachines kan deze taak ook voor u doen.

Vind u het leuk om zelf te sleutelen aan uw tractor dan zijn wij ook een goede partner. Meiburg Tuin en Parkmachines levert ook onderdelen voor alle voorkomende merken tractoren. Zoekt u een specifiek onderdeel van uw tractor? Laat ons dan zoveel mogelijk gegevens van uw tractor weten zoals merk, type, serienummer enz. Dit maakt het zoeken voor ons een stuk makkelijker.
Ook voor advies kunt u bij ons terecht als u zelf aan het sleutelen bent en even niet meer weet hoe alles in elkaar zat of over het oplossen van storingen.

Geschiedenis van New Holland

New Holland is een merk dat continu investeert in het ontwikkelen van machines die efficiënter, makkelijker en sneller werken. Abe Zimmerman is “de vader” van de New Holland Machine Company die opgericht is in 1895. New Holland heeft ook diverse prijzen gewonnen op het gebied van baanbrekende technologie. Enkele voorbeelden zijn:

Menu
×