MC Culloch

Mc Culloch heeft een hele mooie lijn met kwalitatief hoogwaardige producten voor de particuliere gebruiker. Bij Meiburg Tuin en Parkmachines kunt u voor aanschaf, onderhoud, reparatie maar ook service en garantie terecht met dit sterke merk.

Assortiment van Mc Culloch      mc culloch

Trimmen, maaien, snoeien en zagen? Voor elke klus in uw tuin is er wel een machine die dat aan kan. Zo zijn er electrische tuinmachines of motor aangedreven tuinmachines. Ook heeft dit merk een brede lijn met accessoires voor uw machine zoals kettingen, bougies, vijlen, veiligheidskleding, maaidraad enz.

Voordelen van Mc Culloch

Door de jarenlange ervaring in het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande machines is Mc Culloch een zeer betrouwbaar merk. De machines zijn ontwikkeld met een sterk design, technische innovaties, krachtige motoren en kunnen dan ook hoge prestaties leveren. ook werkt het merk aan zo min mogelijk uitstoot in hun eigen laboratorium. Regelmatig worden oude onderdelen voor milieu vriendelijkere varianten verwisselt die wel kwalitatief net zo goed zijn.

Service, reparatie en garantie 

De machines kunnen op veel adressen aangeschaft worden, zo ook bij Meiburg Tuin en Parkmachines. Ook voor garantie, reparatie en service aan uw machine kunt u bij ons terecht. In onze eigen werkplaats kunt u dagelijks terecht met uw tuinmachine. Onze monteurs staan graag voor u klaar. Ook volgen ze regelmatig bijscholings cursussen zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technieken.

De geschiedenis 

Zakenman Robert Mc Culloch richt in 1943 het bedrijf Mc Culloch Motors Corporation op in Wisconsin. Jaren later verhuist het bedrijf naar California waar het zijn eerste kettingzaag ontwerpt ( type 5-49 )

mc culloch

Later in 1949 ontwikkeld Mc Culloch de één handbediende kettingzaag waardoor de houtindustrie hard veranderd in Noord Amerika.

In de jaren 70 en 80 ontwikkeld het bedrijf meerdere tuingereedschappen zoals heggenscharen, bladblazers,. Het bedrijf verhuist naar Arizona en ontwikkeld zich volledig in het maken van een brede lijn met tuinmachines. Tegenwoordig ontwikkelen ze de machines voor hoge prestaties, mooi uiterlijk en een lage uitstoot.

Sinds ca. 2008 hoort Mc Culloch ook bij de Husqvarna group. Onder deze vlag zal het merk zich verder ontwikkelen in een volledige lijn met tuinmachines voor de particuliere markt.

 

 

Menu
×