@M-Trac electrische werktuigdrager

20 oktober 2021 -
@M-Trac electrische werktuigdrager

De @m-Trac is een electrische wertuigdrager van Nederlands fabricaat. De door Matador ontwikkelde @m-trac electrische werktuigdrager wordt helemaal in de eigen fabriek ontwikkeld en gebouwd. Door zijn eenvoudige bediening is de @M-trac electrische werktuigdrager een genot om mee te werken. Natuurlijk werkt de M-trac geruisloos, heeft wel een vermogen van 14 pk. De @m-Trac electrische werktuigdrager kan een 1- assige tractor compleet vervangen. De bestaande machine van de 1- assige tractor kunnen gewoon aan de @M-trac gemonteerd worden. Meestal vraagt dit niet meer dan het monteren van een adapter.

@M-Trac electrische werktuigdrager is geruisloos en zonder uitstoot

De @M-trac electrische werktuigdrager werkt door zijn lithium accu pakket geruisloos. Op de werkplek heeft u geen last van uitstoot van uitlaatgassen. Door de ingebouwde accu lader kunt u de electrische werktuigdrager eenvoudig binnen 6 uur weer opladen aan het stopcontact.  Met een volle accu lading kunt u makkelijk een volle dag uw werkzaamheden uitvoeren. Doordat er keuze is uit verschillende zwaarte van accu pakketten kunt u altijd het juiste accu pakket kiezen bij uw werkzaamheden. Het lithium accu pakket zit tussen de wielen gemonteerd, dit zorgt ervoor dat de @M-Trac electrische werktuigdrager goed in balans is tijdens de werkzaamheden.

Werktuigen voor de @M-Trac

Door de universele aanbouw mogelijkheden is de @m-Trac electrische werktuigdrager uit te rusten met vele werktuigen. Maaien, onkruid borstelen, vegen, schuiven, frezen, strooien enz. Met de goede werktuigen kunt u van de @M-trac een multi inzetbare machine maken.

Eenvoudige bediening

De bediening van de @M-trac is kinderlijk eenvoudig. Met een drukschakelaar kunt u de aftakas aanzetten en met draaischijf regelt u de snelheid van de aftakas. De rijsnelheid kunt ingeven. Sturen gaat met de remhendels aan de stuurboom. Met de remhendels kunt u de machine perfect langs obstakels manoeuvreren.  Met de dodemans knop en achteruit rij beveiliging is de electrische werktuigdrager ook nog een heel veilig. Op het grote display kunt u eenvoudig werkuren en toerentallen aflezen. Ook kunt u zien hoeveel stroom een werktuig afneemt en natuurlijk ook hoe lang u nog kunt werken op een accu lading. Door zijn grote lithium accu pakket kan de @M-trac electrische werktuigdrager ook in aanmerking komen voor de Vamil en Mia regeling. Met deze regelingen kunt u een mooi belasting voordeel halen.

Moeten wij u nog overtuigen van het gemak van de @M-trac electrische werktuigdrager?
Wij komen graag bij u op locatie een demonstratie verzorgen.