Lease accu tuinmachines

14 november 2017 -
Lease accu tuinmachines

Duurzame Tuin en parkmachines kunnen gebruiken maar niet hoeven te investeren, daar kunnen wij u mee helpen ( Lease accu tuinmachines )

Steeds meer ondernemers kijken naar Tuin- en Parkmachines die minder belastend zijn voor het zijn voor het milieu, hier springen wij al goed op in met onze Husqvarna accu machines en onze Husqvarna Automowers. Over het algemeen is de investering in accu machines hoger als in conventionele machines maar dat hoeft niet, hier hebben Meiburg Tuin en Parkmachines en Volgroen de koppen bij elkaar gestoken en hebben wij speciaal voor u een groene lease formule bedacht.

Lease accu tuinmachines:

Kent u dat? Een mooie uitdagende klus voor uw bedrijf, graag zou u deze klus aanpakken maar dit kost een investering in machines. En pas al u het geld heeft om de machines aan te kunnen kopen is de opdracht al aan een ander vergeven.

Met onze lease formule voor milieuvriendelijke machines kunt u de klus gelijk aanpakken en geld gaan verdienen. U kunt de machines zowel operationeel als financieel bij ons leasen. Doordat u niet hoeft aan te kopen komt u liquiditeit niet in gevaar. Bij operationele lease nemen wij voor u alle sores uit handen, zelfs het onderhoud van de machines wordt door ons uitgevoerd.

Volgroen:

Meiburg Tuin en Parkmachines werkt bij aanvragen voor aanschaf van milieu vriendelijke machines nauw samen met Volgroen, een financier die zich helemaal toelegt op energiebesparende projecten in de zakelijke markt. Mede omdat volgroen alleen maar duurzame producten verleast, zijn zij de eerste financier in Nederland die het keurmerk Duurzaam Financieel dienstverlener heeft ontvangen. Door de samenwerking van Volgroen en Meiburg Tuin- en Parkmachines zijn wij in staat om zeer aantrekkelijke tarieven aan te bieden. Ook zijn de ticket grootte bijzonder klein, vanaf een investering van € 2500,– kunnen wij u een scherp lease tarief aanbieden.

Is dit voor uw bedrijf interessant? Dan neem dan snel contact met ons op, wij willen u graag vertellen wat wij voor u kunnen betekenen zodat u met uw bedrijf ook Groen kunt werken.

volgroen, lease accu tuinmachines        lease accu tuinmachines