Husqvarna support plan 2020

23 juni 2020 -
Husqvarna support plan 2020

In deze rare tijd van de Corona pandemie krijgt ondernemen een hele andere dimensie. In het groen onderhoud is voldoende werk, maar door de onzekerheid wil men liever niet investeren in nieuwe machine. Husqvarna bedacht hiervoor het Husqvarna support plan 2020.

Husqvarna support plan 2020

In dit support plan is het mogelijk om tot 31 december 2020 tegen zeer gunstige voorwaarden uw nieuwe Husqvarna machines te financieren. Het is mogelijk om het aankoop bedrag te spreiden over 24 maanden. In het Husqvarna support plan betaald u geen rente. De enige kosten die u extra betaald zijn de € 199,– afsluitkosten en €5,– afkoop kosten aan het einde van de looptijd. U kunt maximaal 90% van het aankoop bedrag financieren. In het Husqvarna support plan 2020 kunt u alle Husqvarna machines onderbrengen uit de 500 serie. De 500 serie zijn de Husqvarna machines geschikt voor professioneel gebruik.

De machines die u financiert komen wel op uw balans te staan en u bent eigenaar van de aangekochte machines. Door gebruik te maken van het Husqvarna support plan 2020 kunt u wel de benodigde machines aankopen maar hoeft u niet gelijk te investeren. Dit zorgt ervoor dat u binnen uw bedrijf een geld buffer achter de hand kunt houden voor onzekere tijden. Met het Husqvarna support plan 2020 kan uw bedrijf door groeien.

Husqvarna support plan 2020, lease accu tuinmachines

Ga hier naar onze webshop om machines te bekijken