Husqvarna Rider met onkruidborstel

12 april 2020 -
Husqvarna Rider met onkruidborstel

De Husqvarna Rider is nu ook leverbaar met onkruidborstel. De Husqvarna Rider staat al jaren bekend om zijn goede kwaliteit en mooie maaibeeld. Deze wendbare frontmaaier is nu eenvoudig om te bouwen naar een zelf rijdende onkruidborstel.

Werking Husqvarna Rider met onkruidborstel

De Kwern Greenbuster Rider 200 past eenvoudig aan diverse Husqvarna Rider maaimachines. Met een werkbreedte van 135 cm is deze machine buitengewoon geschikt om grote oppervlakten bestrating onkruid vrij te houden. De Greenbuster heeft 2 borstels en aan iedere borstels zitten 6 strengen met staaldraden. Een extra beschermkap is ook mogelijk om het wegschieten van steentjes te voorkomen. De Husqvarna Rider met onkruidborstel is zeer wendbaar door zijn gelede besturing, hierbij draait de complete achteras van de zitmaaier onder de machine door. Hierdoor kunt u met de Husqvarna Rider met onkruidborstel ook in de kleinste hoekje en gaatjes het onkruid bestrijden.  Met de komst van deze onkruidborstel is de Husqvarna Rider nog breder inzetbaar. Er zijn diverse machines aan de voorzijde van deze zitmaaier te monteren.

Onkruid bestrijden

Onkruid bestrijden gaat erg goed met een staalborstel, het oppervlak dat behandel is blijft gelijk schoon achter. De staaldraden van de onkruidborstel kunnen wel beschadigingen achterlaten op sommige soorten bestrating. Een onkruidborstel kunt u ook bij ons huren. Wij verhuren de Tielburger TW50s, dit is een achterloop onkruidborstel met beschermkap. Onkruid bestrijden kan ook op andere manieren, zoals met een heet water onkruid bestrijdingsmachine. Hiermee werken we met water van ongeveer 98 graden en koken hiermee het onkruidplantje. De eiwitten in de plant zullen stollen en de onkruidplant zal afsterven. Ook is er de methode met koud water, hiermee spuiten wij koud water met hoge druk op de bestrating, door de speciaal afgestelde nozzles wordt het onkruidplantje uit de voeg gespoten en opgevangen in de machine. Laat u door ons goed adviseren welke bewerking bij u past.

 

Bekijk hier ons filmpje van de Husqvarna Rider met onkruidborstel aan het werk