Husqvarna Financial Service

10 mei 2018 -
Husqvarna Financial Service

Kent u dat? Een mooie klus dient zich aan en hiervoor heeft u nieuwe machines nodig. Momenteel heeft u geen budget om de machines aan te kopen, dus eerste reactie is om deze mooie klus te laten schieten. Dat hoeft nu niet meer.

Husqvarna Financial Service

Husqvarna heeft Husqvarna Financial Service ontwikkeld. Met deze financierings oplossing kunt u eenvoudig en snel de aankoop van uw tuinmachines financieren. Wij kunnen u al een financiering bieden vanaf € 3000,– investering. Zowel onze Husqvarna zitmaaiers maar ook onze Husqvarna hand gedragen machines en natuurlijk ook ons batterij gereedschap komt hiervoor in aanmerking.  U kunt bij ons eenvoudig een aanvraag doen voor financiering van de machines die u wilt aankopen. Wij zetten de aanvraag door naar Husqvarna financial service en binnen 24 uur weten wij of de aanvraag is goed gekeurd.  Zodra de aanvraag is goedgekeurd en het contract  is getekend kunt u aan de slag met de nieuwe machines. Er zijn verschillende looptijden mogelijk.

Operationele lease

Operationele lease van de Husqvarna tuinmachines is ook mogelijk. U gebruikt de machines voor 3 of 5 jaar en u hoeft zich nergens meer zorgen om te maken. Het onderhoud wordt door ons uitgevoerd in onze werkplaats en zit bij de lease prijs inbegrepen. Het enige dat u moet doen is het dagelijkse onderhoud zoals luchtfilters schoonmaken, ketting slijpen en messen smeren. Met de operationele lease oplossing van Husqvarna Financial service weet u aan begin van de looptijd wat uw kosten gedurende de looptijd zullen zijn, er zijn dus geen verrassingen meer en u kunt eenvoudig u prijs calculeren. Ook is het mogelijk om tijdelijk extra machines bij te huren. Denk bijvoorbeeld aan de bladcampagne, meestal kunt u dan wat extra bladblazers gebruiken. Deze bladblazers kunt u dan voor een aantal weken extra inhuren tegen een scherp tarief. Wij gaan graag met u om tafel zitten om u een goed voorstel te doen.

lease accu tuinmachines, Aanbieding, fiscaal voordelig investeren in Husqvarna accu gereedschap