Gardena

Meiburg Tuin en Parkmachines heeft ook het merk Gardena in haar pakket. Voor aankoop maar ook garantie, service en reparatie kunt u bij ons terecht.

Assortiment van Gardena

Een compleet assortiment  hoogwaardige tuingereedschappen aan voor huis, tuin en keuken gebruik. Denk hierbij bv. aan besproeiingssystemen voor de tuin, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking. Door het click systeem zijn ze wereldberoemd geworden, zoals het aanschaffen van een steel waar meerdere toepassingen op geclickt kunnen worden zoals een hark, bezem, schoffel enz. Ook de waterstop voor aan de kraan zodat je elke slang snel met een click kan bevestigen is wereldberoemd.

Gardena Gardena Gardena

Servicepunt van Gardena

Natuurlijk kunt u ook uw Gardena tuingereedschappen bij Meiburg Tuin en Parkmachines aanschaffen, echter zijn wij ook één van de garantie/ reparatie punten voor dit merk. Heeft u een probleem of vraag over uw gereedschap dan kunt u tijdens onze openingstijden bij ons terecht. Onze monteurs staan dagelijks voor u klaar in onze eigen werkplaats om uw tuingereedschap te onderhouden of repareren.

Tuinberegening

Voor een mooie groene tuin met gezonde planten is de juiste beregening erg belangrijk. Gardena heeft een hele mooie lijn met professionele tuin beregening. Wij hebben voor iedere tuin en portemonnee wel een oplossing. Van slangen, broezen en sproeiers tot een volledig automatisch beregeningssysteem. ( Het systeem kan zelf de vochtigheid in de grond meten en daarop zijn beregening aanpassen.

Maairobot

Ook is er een complete lijn met maairobots. Deze maairobots zijn op hetzelfde chassis van de Husqvarna maairobots gebouwd alleen met wat andere instellingen en kleuren. Voor de aanschaf, onderhoud, reparatie en service aan deze robots kunt u natuurlijk ook bij Meiburg Tuin en Parkmachines terecht.

Geschiedenis van Gardena

Gardena is in 1961 opgericht door Werner Kress en Eberhard Kastner in de Duitse plaats Ulm. In het prille begin importeerde ze France tuinartikelen. Met de komst van het click systeem in 1968 werden ze bekend. Er zijn nu vestigingen in heel Europa en in landen over de hele wereld. Sinds 2007 hoort dit merk bij de Husqvarna groep.

Menu
×