Biomant

Meiburg Tuin en Parkmachines levert en onderhoud heet water onkruid bestrijdingsmachines van Biomant. 

biomant

Voordelen Biomant

Biomant heet water onkruid bestrijdingsmachines. De weedsolution serie van Biomant  zijn de meest milieu vriendelijke onkruidbestrijdingsmachines in de markt. Doordat diverse modellen een batterij aangedreven waterpomp hebben en een LPG brander om het water te  verwarmen. Hierdoor stoot de machine geen roet en schadelijke delen uit. Door het gebruik van LPG en batterij techniek kunnen wij met deze machine voor een extreem lage kost prijs werken. Deze kosten besparing kan wel oplopen tot € 120,– per werkdag.

Soorten Biomant machines

De Weedsolution heetwater onkruidbestrijders zijn er momenteel in 4 verschillende typen.

Biomant mini is de kleinste telg van de familie. De dieselbrander verwarmt het water naar 99,5 graden. De machine is zeer compact gebouwd zodat hij makkelijk te transporteren is. Door zijn wateraansluiting en stroomaansluiting is de machine op iedere plaats te gebruiken. Ook zeer geschikt om als hogedrukreiniger in te zetten.

Biomant Compact, zeer geschikt voor hoveniers die in tuinen en bedrijfterreinen onkruid bestrijden. De machine heeft een diesel brander om het water op 99,5 graden te brengen. Met een 220 volt aansluiting wordt de pomp gevoed om het water naar de spuitlans te voeren. Met een werksnelheid van 2-4 km/uur en een maximale werkbreedte van 50 cm kun je dus ca. 2000m2 per uur bewerken.

Biomant 1. Het water voor deze machine wordt verwarmd met een LPG brander, hierdoor geeft de machine zeer weinig uitstoot van schadelijk uitlaat gassen en helemaal geen uitstoot van roet. De pomp wordt aangedreven door een battery pack. Hierdoor is de machine super stil. Met de TCS regelen we de watertemperatuur. Deze watertemperatuur is continu 99.5 graden aan de spuitlans. Met de weedsolution 1 kan je met lans tegelijk werken on met een spuitboom van 50 cm. De gehele machine is opgeboud in robuust frame.

Biomant 2. Zelfde machine als de weedsolution1 maar dan met 2 pompen en 2 branders, dubbele cappaciteit. De machine kan op elk voertuig opgebouwd worden en dan spuiten met een 100 cm spuitboom. We kunnen de weedsolution 2 in de laadbak van een electro voertuig zetten en zo met minimale uitstoot van schadelijke uitlaat gassen het onkruid met heet water bestrijden.

Naar onze machines

Reparatie en onderhoud van Biomant heet water onkruid bestrijdingsmachines

Meiburg Tuin en Parkmachines heeft een eigen werkplaats waar onze monteurs dagelijks aan uw machines repareren. Onze monteurs volgen regelmatig bijscholings cursussen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Wij voeren graag het onderhoud/ reparatie van uw Biomant machine voor u uit.

Bekijk hier een filmpje over de werking van de Biomant

Menu
×