Automower Vakantie Service

Kent u dat?

Het hele jaar geniet u van uw Husqvarna Automower en een perfekt gemaaid gazon. U gaat met vakantie en uw Automower komt vast te zitten in een gat. U komt terug van vakantie en de tuin is een oerwoud geworden.

Wij hebben de oplossing voor U!! Onze Automower Vakantie Service!!!

Meiburg Tuin- en Parkmachines ontwikkeld het Automower Vakantie Service pakket. Wij zorgen ervoor dat uw Automower tijdens uw vakantie blijft maaien.

Hoe werkt onze Automower Vakantie Service?

De meeste Automowers kunnen wij voorzien van Automower Connect, dit is een extra printplaat in uw machine waardoor wij en ook u op afstand met uw machine kan communiceren. Door de Automower app te downloaden kunt u de Automower met u smartphone gaan bedienen. Ook kunnen wij bij diefstal zien waar de machine zich bevind en geeft hij een melding als de Automower de tuin verlaat.

Zodra wij van u toegang krijgen tot uw Automower Connect kunnen wij tijdens uw vakantie de Automower op afstand in de gaten houden, mocht er iets mis gaan met uw machine waardoor hij stilvalt gaan wij ter plaatse om het probleem op te lossen. Bij u in de tuin aangekomen kijken wij at de storing is en lossen hem op. Door gebruik van onze Automower Vakantie Service weet u zeker dat tijdens uw vakantie het gras gemaaid wordt.

automower vakantie service

Wat kost het?

Moeten wij voor een storing naar uw Automower dan kost dit in de omgeving van Wijchen  € 15,–  aan voorrijkosten. Hoeven wij niets meer te doen als alleen de machine opnieuw opstarten dan betaald u niets extra. Is de storing groter of moeten wij begrenzingsdraad repareren dan doen wij dit volgens ons uurtarief en uiteraard de kosten van de gebruikte materialen.

 

Door gebruik te maken van onze Automower Vakantie Service nemen wij u alle zorgen uit handen en u weet dat u altijd een mooi gemaaid gazon heeft.

Deze Automower vakantie service kan alleen in combinatie met Automower Connect.

Wilt u weten of uw maairobot geschikt is? Neem dan even contact met ons op en wij leggen u snel duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn.

Naar onze Husqvarna Dealerpagina voor een overzicht van alle robots en accessoires.