Tuinmachine repareren

Is uw grasmaaier of een andere tuinmachine kapot? Of functioneert één van de onderdelen van uw tuinmachine niet meer? Meiburg Tuin- en Parkmachines kan uw tuinmachine repareren in onze eigen werkplaats. Hier werken dagelijks ervaren monteurs die regelmatig cursussen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van tuinmachines en grasmaaiers. Wij kunnen alle merken en types tuinmachines voor u repareren. Als u van tevoren wilt weten wat de reparatiekosten zijn, dan kunnen wij voor u een prijsopgave maken.

Tuinmachine repareren

Is een onderdeel van uw grasmaaier stuk of start hij helemaal niet meer? Wij kunnen uw tuinmachine repareren. U kunt uw machine altijd tijdens onze openingstijden langs brengen. Heeft u zelf geen mogelijkheid om de machine te vervoeren? Dan kunnen wij hem ook bij u komen halen. Bel ons op en we maken telefonisch een afspraak om de machine op te komen halen op een geschikt moment. Zodra de machine in onze werkplaats is, bekijkt een van onze monteurs deze om erachter te komen wat er aan de hand is. Wordt de machine repareren te duur of heeft u aangegeven dat u eerst wilt weten wat het gaat kosten, dan bellen we u op om te overleggen wat we doen. Nadat u akkoord heeft gegeven gaan we de tuinmachine repareren. Zodra hij weer werkt en klaar staat sturen we u een sms of telefoontje. Zo kunt u hem weer op kunnen halen of maken we een afspraak wanneer wij de machine weer terug kunnen brengen.

Zelf uw tuinmachine repareren

Meiburg Tuin en Parkmachines kan u ondersteunen wanneer u uw tuinmachine repareren gaat. U kunt bij ons terecht voor al uw machine onderdelen en accessoires. Ook kunnen we u helpen met een technische uitleg voor als u even niet meer weet hoe u uw machine repareren moet. Neem gerust contact met ons op.

Onderhoud tuinmachine

Onderhoud aan uw machine is zeer belangrijk voor een lange levensduur van uw machine. Als u regelmatig uw machine onderhoud geeft, heeft u ook meer plezier van uw tuinmachine tijdens het gebruik hiervan .

Voor degene die handig zijn en het onderhoud van de tuinmachine het liefst zelf doen zal ik hieronder beschrijven wat er allemaal moet gebeuren:

 

Zoals u leest is onderhoud aan uw grasmaaier een redelijke klus en dus niet voor iedereen weggelegd. Laat u dit liever over aan iemand met ervaring? Wij kunnen voor u uw grasmaaier repareren of onderhouden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.