Timberwolf

Meiburg Tuin en Parkmachines levert en onderhoud Timberwolf machines. Dit merk heeft een hele mooie lijn met houtversnipperaars en hakselaars voor de professionele groenverzorger of bosbouwer.

Geschiedenis van Timberwolf

Timberwolf is een merk met al ruim dertig jaar ervaring. Deze houtversnipperaars en hakselaars kennen hun oorsprong in het oosten van Engeland waar nu nog steeds de timberwolffabriek staat. Ondanks dat er vele merken houtversnipperaars of hakselaars zijn is Timberwolf toch nummer een in de UK. Vele bosbouwers hebben al jaren een Timberwolf en werken met plezier samen met hun machine.

Voordelen van een Timberwolf houtversnipperaar

Door de ruim dertig jaar ervaring van het merk, ontwerpt en produceert zij kwaliteitsmachines voor een redelijke prijs. De machines zijn degelijk, robuust, sterk en betrouwbaar. De houtvernipperaars of hakselaars worden gebouwd met vele voordelen:

Machines van Timberwolf

Er zijn diverse types van houtversnipperaars of hakselaars:

TW13/75G Timberwolf tw350dhb timberwolf twptos426 timberwolf tw230VTR timberwolf tws426tdhb timberwolf

Bekijk onze lijn met  versnipperaars en hakselaars hier.

Bent u na het lezen van deze pagina ook overtuigd van de kwaliteit van onze houtversnipperaars of hakselaars en zou u meer informatie of een demonstratie van een van de machines willen zien? Dan komen wij graag naar u toe! Neem contact met ons op en wij maken een afspraak met u wanneer en waar het u goed uitkomt.

 

 

Menu
×