Padelbaan veegmachine

18 januari 2022 -
Padelbaan veegmachine

Padel is in Nederland een jonge sport in ontwikkeling. Om de baan te kunnen onderhouden hebben wij een Padelbaan veegmachine ontwikkeld. Padel wordt gespeeld op een klein kunstgrasveld. De Padelbaan is ommuurd met hekwerk en glasplaten, de glasplaten worden tijdens het spel gebruikt. Doordat er veel en snel heen en weer wordt gelopen op de padelbaan wordt het zand naar de buitenzijde gelopen.

Werking Padelbaan veegmachine

Met onze Padelbaan veegmachine kunt u eenvoudig het zand terug brengen naar het midden van de Padelbaan. Door gebruik te maken van de goede radiaal bezem kunnen we tot onder het hekwerk en glasplaten vegen. Door het zand met de Padelbaan veegmachine weer terug te brengen op de baan blijft het kunstgras overal goed gevuld. Het terug vegen van het infill zand met de Padelbaan veegmachine wordt meestal maandelijks uitgevoerd. Met onze Padelbaan veegmachine halen we ook veel vervuiling uit de grasmat. Vervuiling zoals dennennaalden, blaadjes en andere vervuiling veegt u eenvoudig bij elkaar. De padelbaan veegmachine is ook goed in te zetten op de rest van het tennispark. Door de borstel snel te wisselen kunt u hem ook gebruiken als onkruid verwijderraar voor de bestrating.

Padelbaan borstel

Voor het dagelijks onderhoud van de Padelbaan hebben wij een Padelbaan borstel ontwikkeld. Deze Padelbaan borstel wordt meestal dagelijks gebruikt om het zand van de Padelbaan goed te verdelen. Door een 150 cm brede borstellat te gebruiken kunt u handmatig de padelbaan bewerken. Door zijn harde en dikke haren wordt het vastgelopen zand weer losgemaakt en gelijk goed verdeeld. De werking van de Padelbaan borstel zorgt ervoor dat de toplaag van de Padelbaan los blijft en dat alg groei wordt voorkomen. De padelbaan bezem is robuust gebouwd en voorzien van houtensteel om hem te bedienen. De Padelbaan borstel is eventueel ook nog te verzwaren om een diepere werking van de borstelharen te krijgen. De Padelbaan borstel wordt op aanvraag en op uw afmetingen gemaakt zodat hij altijd past bij uw omstandigheden. Goed onderhoud van uw Padelbaan verlengd de levensduur van de baan en zorgt ervoor dat de spelers een betere baan ervaren. Door het infill zand steeds los te houden ervaren de gebruikers ook minder blessures tijdens het spel.