Firelux Kachelbrandstof

14 november 2017 -
Firelux Kachelbrandstof

Firelux kachelbrandstof is een zeer schone brandstof speciaal ontwikkeld voor verplaatsbare kachels. Mogelijk heeft u nog een petroleum kachel staan om de schuur of de garage te verwarmen tijdens de koude winterdagen. Alle soorten verplaatsbare kachels kunnen tegenwoordig op Firelux branden, dit komt omdat de kachel fabrikanten hebben afgesproken om de kachels te produceren volgens vaste richtlijnen. Door deze richtlijnen kunt u zonder gevaar de Firelux kachelbrandstof gebruiken.

Waarom Firelux Kachelbrandstof:

Firelux is een zuivere brandstof voor verplaatsbare kachels. Door het ontbreken van een groot aantal schadelijke stoffen en een schone verbranding kunt u zonder risico uw verplaatsbare kachel in huis of schuur gebruiken.  Alle Firelux brandstoffen hebben een zeer laag zwavel en aromaat gehalte hierdoor heeft u geen last van stank tijdens het verwarmen van uw ruimte. Ook is Firelux brandstof zeer veilig in het gebruik, door het hoge vlampunt zal de vloeistof niet snel ontbranden. Firelux hoeft dus niet net zoals benzine in een brandveilige ruimte opgeslagen te worden.  Door de zeer schone verbranding van Firelux kachelbrandstof wordt de levensduur van uw verplaatsbare kachel ook nog eens verlengd.

Firelux Clear:

Firelux clear is een synthetische GTL brandstof die geurloos is. Firelux clear heeft een armomaatgehalte van minder dan 0,007% hierdoor is het de schoonste brandstof voor u en uw kachel. GTL brandstof staat voor Gas To Liquid. Het is een synthetische brandstof die via het Fischer Tropsch-syntheseproces uit aardgas wordt gemaakt. Firelux Clear is ontdaan van zwavel en aromaten, maar nog wel voorzien van een hoog cetaangetal dat garant staat voor een hoge kwaliteit van verbranding.

Firelux Plus:

Firelux Plus is een betrouwbare en zuivere kachelbrandstof met laag aromaat gehalte. Firelux Plus is gemaakt van doorgerafineerde aardolie destillaten en hierdoor zeer schoon tijdens de verbranding. Door het ontbreken van een groot aantal schadelijke stoffen geeft de Firelux Plus brandstof een schonere verbranding en minder geur bij het aan- en uitmaken van de verplaatsbare kachels.

Firelux Clear en Firelux plus zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar in jerrycans van 20 liter met een kind veilige sluiting. Ook voor de verplaatsbare kachels kunt u bij ons terecht voor het merk Zibro.