Electrisch vervoer met de streetscooter

Deze auto wordt niet meer geproduceerd, wij leveren nu de Seval ( bekijk hem hier )

Een klant van ons had een probleem met het vinden van een passend electrisch voertuig om mensen en materiaal van de ene plaats naar de andere plaats te krijgen. Vaak gaat dit over 80 km wegen die voor het langzame electrische vervoer te gevaarlijk zijn. Na een zoektocht kwamen wij uit bij de Streetscooter Work.

De Streetscooter Work wordt gebouwd in Duitsland en is speciaal ontwikkeld voor de pakket bezorgdiensten. Het vervoer wat hun doen heet ook wel last mile transport. Doordat de Streetscooter ongeveer 90 km/uur kan rijden heeft hij een autokenteken en is een B rijbewijs noodzakelijk. De Streetscooter is van alle gemakken voorzien, zo heeft de kabine een ruime instap en zeer goed verstelbare stoelen. De voorruitverwarming en bestuurders airbag zijn standaard. Ook de bluetooth telefoon verbinding en navigatiesysteem horen bij de standaard uitrusting van de Streetscooter. Er zijn verschillende accu pakketten mogelijk, hiermee krijgen we een actieradius tot wel 200 km, ruim genoeg om een volle dag te kunnen werken. Het opladen van de accu’s gebeurd eenvoudig door de bijgeleverde lader in het stopcontact te steken. De Streetscooter is natuurlijk voorzien van ABS om het rijden zo veilig mogelijk te maken.

Doordat Streetscooter gebruikt maakt van een ladder chassis kunnen we zeer eenvoudig verschillende soorten opbouw plaatsen achter de bestuurders cabine.  Wat denk u van een pick-up bak, deze kan zowel vast als kiepend worden uitgevoerd. Zeker in de groenvoorziening is een kiepbak erg handig. Ook kunnen wij de Streetscooter voorzien van een veeg/vuil opbouw. De veeg/vuil opbouw kan van gerecycled kunststof gemaakt worden, dit scheelt gewicht en is zeer milieu vriendelijk. Maar ook een dichte opbouw of koelunit is een van de mogelijkheden die op de Streetscooter Work gebouwd kunnen worden.

Is de Streetscooter Work te klein voor uw werkzaamheden dan is er ook nog de Work L , deze Streetscooter heeft een langer chassis en kan dus een grote opbouw dragen. Met zijn hoge laadvermogen tot wel 900 kg is geen opdracht te gek voor deze mooie elektrische auto.

Wilt u de Streetscooter een keer testen, laat het ons dan weten. We komen graag een keer bij u voorrijden met de Streetscooter Work. Er zijn met de Streetscooter vele opbouw mogelijkheden wij adviseren u graag met het transport probleem dat u heeft en vinden er een goede en schone oplossing voor.

Bekijk hier het filmpje van de Streetscooter